Evaziune la un azil de bătrâni din Gorj. Polițiștii s-au sesizat din oficiu

Data:

Share post:

O femeie, în vârstă de 45 de ani, este anchetată după ce ar fi obţinut venituri de la un azil de bătrâni pe care nu le-ar fi fiscalizat.

„La data de 10 iulie a.c., ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că o femeie de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în calitate de președinte al unei asociații, în perioada 1 ianuarie – 10 iulie a.c., ar fi obținut venituri din prestarea de servicii sociale, precum cazare, masă, asistență socială și psihologică către diverse persoane vârstnice, pe care nu le-ar fi declarat organelor fiscale”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Azilul era organizat într-un imobil din orașul Țicleni, aflat în proprietatea femeii. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...