Fals medic arestat preventiv. Pretindea bani sau bijuterii ca să vindece anumite afecţiuni

Data:

Share post:

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv în Braşov după ce, pretinzând că este medic cardiolog, a înşelat mai multe persoane cărora le-a promis tratamente pentru diverse afecţiuni. Poliţiştii au identificat trei persoane pe care bărbatul le-a înşelat, de la una dintre acestea, căreia i-a promis să îi vindecă afecţiuni locomotorii, primind 7.000 de lei.

În vârstă de 36 de ani, bărbatul a fost arestat preventiv, joi, prin decizie a Judecătoriei Făgăraş. Acesta este cercetat pentru trei infracţiuni de înşelăciune. El se prezenta drept medic cardiolog şi susţinea că poate vindeca diverse afecţiuni.

”Ancheta, pe care poliţiştii au desfăşurat-o în urma primirii unei sesizări, în care falsul medic ar fi primit suma de 7.000 de lei de la o persoană, sub pretextul că îi va oferi tratament pentru afecţiuni locomotorii, a arătat că acesta ar mai fi înşelat anterior alte două persoane cu afecţiuni medicale, cărora bărbatul le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a şi primit de la acestea”, informează reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Surse judiciare au declarat că falsul medic nu avea cabinet, nici nu îşi primea pacienţii într-un loc anume, ci aşa-numitele consultaţii erau, de fapt, discuţii, în cadrul cărora le promitea că poate să îi vindece de diverse boli pe care alţi medici nu le vindecaseră.

Aceleaşi surse au precizat că bărbatul nu are niciun fel de studii de specialitate, ci este cunoscut ca infractor. Anterior, el a fost condamnat pentru infracţiuni cu violenţă. Bărbatul s-a mutat din localitatea natală din judeţul Dâmboviţa în municipiul Făgăraş, iar acolo racola persoanele pe care promitea să le vindece, după care dispărea, cei care îi dăduseră bani sau bunuri de valoare nemaiputând să îl contacteze.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...