Fals medic arestat preventiv. Pretindea bani sau bijuterii ca să vindece anumite afecţiuni

Data:

Share post:

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv în Braşov după ce, pretinzând că este medic cardiolog, a înşelat mai multe persoane cărora le-a promis tratamente pentru diverse afecţiuni. Poliţiştii au identificat trei persoane pe care bărbatul le-a înşelat, de la una dintre acestea, căreia i-a promis să îi vindecă afecţiuni locomotorii, primind 7.000 de lei.

În vârstă de 36 de ani, bărbatul a fost arestat preventiv, joi, prin decizie a Judecătoriei Făgăraş. Acesta este cercetat pentru trei infracţiuni de înşelăciune. El se prezenta drept medic cardiolog şi susţinea că poate vindeca diverse afecţiuni.

”Ancheta, pe care poliţiştii au desfăşurat-o în urma primirii unei sesizări, în care falsul medic ar fi primit suma de 7.000 de lei de la o persoană, sub pretextul că îi va oferi tratament pentru afecţiuni locomotorii, a arătat că acesta ar mai fi înşelat anterior alte două persoane cu afecţiuni medicale, cărora bărbatul le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a şi primit de la acestea”, informează reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Surse judiciare au declarat că falsul medic nu avea cabinet, nici nu îşi primea pacienţii într-un loc anume, ci aşa-numitele consultaţii erau, de fapt, discuţii, în cadrul cărora le promitea că poate să îi vindece de diverse boli pe care alţi medici nu le vindecaseră.

Aceleaşi surse au precizat că bărbatul nu are niciun fel de studii de specialitate, ci este cunoscut ca infractor. Anterior, el a fost condamnat pentru infracţiuni cu violenţă. Bărbatul s-a mutat din localitatea natală din judeţul Dâmboviţa în municipiul Făgăraş, iar acolo racola persoanele pe care promitea să le vindece, după care dispărea, cei care îi dăduseră bani sau bunuri de valoare nemaiputând să îl contacteze.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...