Femeie arestată preventiv după ce şi-a bătut soacra, deşi exista ordin de protecţie împotriva sa

Data:

Share post:

O femeie de 30 de ani din județul Iași a fost arestată preventiv după ce a încălcat un ordin de protecție și a agresat-o pe mama concubinului său.

Deşi îi fusese impusă o restricție de a păstra distanță față de victimă, femeia s-a deplasat la locuința acesteia și a provocat un scandal în urma consumului de alcool. Ea a lovit-o pe mama concubinului cu pumnii în zona feței.

Potrivit IPJ Iaşi, pe baza investigațiilor, s-a constatat că pe data de 10 februarie 2023, Judecătoria Iași emisese un ordin de protecție împotriva agresoarei, care prevedea evacuarea sa din locuința victimei și obligația de a menține o distanță minimă față de aceasta și de locuința sa.

Inițial, femeia a fost reținută pentru încălcarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție și violență în familie. Apoi, a fost prezentată în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...