Femeie găsită moartă în maşină după ce a fost dată dispărută de soţ. Era mama a trei copii

Data:

Share post:

O femeie din Focşani, mamă a trei copii, a fost descoperită fără suflare în maşină după ce soţul său a dat-o dispărută. 

Descoperirea a fost făcută luni după-amiază, 25 septembrie, în parcarea din vecinătatea Mausoleului Eroilor. Femeia de 32 de ani a fost găsită într-un Audi, pe bancheta din spate, și potrivit Ziarul de Vrancea. era în stare de putrefacție, semn că ar fi murit de mai multe zile.

„La ora 15:08, Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în cazul unei persoane inconștiente, găsită într-o mașină, în Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea de urgență tip C2 cu medic și a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani decedată, fără indicație de resuscitare. Cazul a fost preluat de echipa medico-legală”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea. Poliția a oferit la rândul ei detalii despre caz și a dezvăluit că soțul femeii a sunat la 112 și a anunțat că a găsit-o fără viață în mașina familiei.

„Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Vrancea.

 

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...