Femeie reţinută după ce a intervenit într-o bătaie între adolescente. A pălmuit o copilă de 14 ani

Data:

Share post:

O femeie, în vârstă de 38 de ani, a fost reţinută, astăzi, de poliţişti după ce a intervenit într-un conflict pe care fiica sa îl avea cu alte două adolescente de 14 şi 15 ani. Aceasta a lovit-o pe una dintre copile. De asemenea, oamenii legii au extins cercetările în dosar şi pentru lipsire de libertate.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în Tecuci. Potrivit IPJ Galaţi trei adolescente de 14 şi 15 ani din municipiul Tecuci au fost implicate, săptămâna trecută, într-o altercaţie în afara unităţilor de învâţământ. Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuţie în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic şi şi-ar fi adresat cuvinte şi expresii vulgare.

În imagini apărute în spațiul public se vede cum două adolescente o lovesc pe cea de a treia în repetate rânduri, toţi colegii filmează, glumesc şi încurajează ca bătaia să fie continuată, fără ca cineva să intervină. De asemenea, în zona respectivă a venit şi mama uneia dintre fete, care ar fi lovit-o cu palma peste față de mai multe ori pe adolescenta de 14 ani bătută de cele două fete, potrivit News.ro.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...