Fisuri uriaşe la un pasaj de pe Drumul Expres Craiova – Pitești. A fost inaugurat în urmă cu mai puţin de un an (VIDEO)

Data:

Share post:

Unul dintre pasajele din lotul 2 al Drumului Expres Craiova – Pitești/Centura Slatina dă deja semne de „oboseală”. La nici un an de la inaugurare, lucrarea executată de UMB prezintă fisuri de mari dimensiuni.

Pe forumul Asociației Pro Infrastructura (API) au fost publicate imagini de la un pasaj agricol care supratraversează Drumul Expres Craiova – Pitești 12 Lot 2, tronson 2 (Centura Slatina 21 km). Acest lot a fost inaugurat în iulie 2022, continuând tronsonul 1 (Centura Balș) deschis în aprilie 2022.

Ambele loturi sunt în garanție, notează pasionații de infrastructură pe forumul API. Aceştia ridică însă problema calității execuției raportat la numărul foarte mare de șantiere pe care le-a deschis UMB. La ora actuală compania are în lucru aproximativ 450 de km de Autostrăzi și Drumuri Expres.

Expres Craiova - Piteşti
Sursa Foto: Economedia

UMB lucrează și pe lotul 3 Slatina – Colonești, tronson de 32 de km executat aproximativ 70%, care ar urma să fie deschis la finalul anului, iar în 2024 și lotul 4 Colonești – Pitești (31 km).

La un an de la inaugurare, parcările sunt tot închise, arată Economedia. CNAIR nu ar fi găsit nicio firmă care să le administreze, iar acum încearcă să la administreze cu personal propriu.

Potrivit unor surse, în urmă cu câteva zile turcii de la Ozaltin au fost desemnați câștigători ai licitației pentru finalizarea tronsonului 1 al DEx12.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...