Fisuri uriaşe la un pasaj de pe Drumul Expres Craiova – Pitești. A fost inaugurat în urmă cu mai puţin de un an (VIDEO)

Data:

Share post:

Unul dintre pasajele din lotul 2 al Drumului Expres Craiova – Pitești/Centura Slatina dă deja semne de „oboseală”. La nici un an de la inaugurare, lucrarea executată de UMB prezintă fisuri de mari dimensiuni.

Pe forumul Asociației Pro Infrastructura (API) au fost publicate imagini de la un pasaj agricol care supratraversează Drumul Expres Craiova – Pitești 12 Lot 2, tronson 2 (Centura Slatina 21 km). Acest lot a fost inaugurat în iulie 2022, continuând tronsonul 1 (Centura Balș) deschis în aprilie 2022.

Ambele loturi sunt în garanție, notează pasionații de infrastructură pe forumul API. Aceştia ridică însă problema calității execuției raportat la numărul foarte mare de șantiere pe care le-a deschis UMB. La ora actuală compania are în lucru aproximativ 450 de km de Autostrăzi și Drumuri Expres.

Expres Craiova - Piteşti
Sursa Foto: Economedia

UMB lucrează și pe lotul 3 Slatina – Colonești, tronson de 32 de km executat aproximativ 70%, care ar urma să fie deschis la finalul anului, iar în 2024 și lotul 4 Colonești – Pitești (31 km).

La un an de la inaugurare, parcările sunt tot închise, arată Economedia. CNAIR nu ar fi găsit nicio firmă care să le administreze, iar acum încearcă să la administreze cu personal propriu.

Potrivit unor surse, în urmă cu câteva zile turcii de la Ozaltin au fost desemnați câștigători ai licitației pentru finalizarea tronsonului 1 al DEx12.

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...