Fiul lui Arsenie Boca, adus pe lume de soția unui lider AUR

Data:

Share post:

Fiul lui Arsenie Boca, născut de soția unui lider AUR. Cel puțin așa susține Adelin Rotariu. Claudiu Târziu a fost la botezul copilului și a susținut și el că este „o minune a părintelui Arsenie Boca”.

„Astă seară petrecem în familie. Familia de AUR. Azi, după o ședință bună cu frații noștri de cauză din filiala Hunedoara, am fost împreună alături de unul dintre vrednicii noștri tineri, Adelin Rotariu, la Simeria, la botezul primului lui născut, Zian (minune a părintelui Arsenie Boca). Noua generație vine sub semnul lui Hristos și în duhul românismului curat”, a scris senatorul Claudiu Târziu pe Facebook în urma cu cinci zile.

Un tânăr originar din zonă a explicat ce a vrut să spună Târziu cu „Zian (minune a părintelui Arsenie Boca)”. Povestea este halucinantă.

„Claudiu Richard Târziu a fost în weekend în zona mea la un botez. Botezul copilului unui consilier AUR din orașul Simeria. Este vorba despre Adelin Rotariu.

Mesajul lui Claudiu Richard Târziu de pe Facebook în legătură cu evenimentul este controversat și greu de înțeles așa că am fost nevoit să sun un membru AUR din zona mea să mă lămurească.

Povestea pe scurt este că Adelin Rotariu, când a fost soția lui însărcinată, a visat că a venit la el călugărul Boca Arsenie și i-a spus că soția lui însărcinată va naște un băiat care se va numi Zian și care este de fapt fiul lui (al lui Arsenie).

Deci Arsenie, mort, a lăsat însărcinată o femeie vie. Iar Claudiu Richard Târziu numește asta ‘O minune a părintelui Arsenie Boca’, a relatat Florin June pe Facebook.

Continuarea în Aktual24.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...