Fost fotbalist din Superliga României, dat dispărut de familie. Îşi pierduse averea la păcănele

Data:

Share post:

Lucian ​Burdujan, fost jucător la Rapid în perioada 2004-2008, când a jucat în sfertul de Cupa UEFA cu FCSB în 2006, a fost dat dispărut de către familie. Acesta ar fi plecat de acasă în noiembrie 2022, iar orice legătură cu el s-a pierdut în septembrie 2023.

Fotografia sa a apărut inclusiv pe site-ul Poliției Române la rubrica „Persoane dispărute”. Conform polițiștilor români, Burdujan figura ca „dispărut”, după ce „a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuința sa”.

După ce s-a lăsat de fotbal, el a căzut în patima jocurilor de noroc și și-a pierdut toată averea.

Lucian Burdujan a fost dat dispărut după ce familia nu a mai putut lua legătura cu el din luna septembrie, au anunţat reprezentanţii IPJ Neamţ. Reprezentanţii IPJ Neamţ au precizat că, iniţial, mama fostului fotbalist a anunţat că nu mai ştie nimic de el din luna noiembrie a anului trecut. „În urma verificărilor efectuate de colegii noştri, s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său şi chiar s-ar fi văzut cu el, în municipiul Ploieşti, după care ar fi plecat spre Bucureşti”, au explicat poliţiştii.

Dispariţia lui Burdujan a fost anunţată de către mama fostului fotbalist. „La data de 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său Burdujan Lucian, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamţ. În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în Bucureşti”, au transmis, joi, reprezentanţii IPJ Neamţ.

Polițiștii au precizat că doar recent familia a fost de acord să mediatizeze dispariţia. Pe pagina Poliției Române, unde Lucian Burdujan figurează ca persoană dispărută, la rubrica „Detalii”, polițiștii au precizat: „Burdujan Lucian, în vârstă de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuința sa, din mun. Piatra Neamț, jud. Neamț și nu s-a mai întors până în prezent”.

Carieră în fotbal

Conform Digi Sport, Lucian Burdujan și-a început cariera la Ceahlăul, în orașul natal Piatra Neamț, iar în 2004 a făcut pasul la Rapid. Au urmat FC Vaslui și FCSB, iar din 2011 și până în 2020 a evoluat în străinătate, în Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Gibraltar și Grecia. Una dintre cele mai mari realizări ale fostului fotbalist este sfertul de finală din Cupa UEFA dintre FCSB și Rapid. FCSB reușea să se califice dramatic, după 1-1 în Giulești (30 martie 2006) și 0-0 pe Stadionul Național (6 aprilie 2006).

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...