Fostul fotbalist Răzvan Raţ devine investitor, în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”

Data:

Share post:

Fostul fotbalist Răzvan Raţ, originar din oraşul Piatra-Olt, se va număra printre investitorii care vor căuta noi oportunităţi de afaceri în noul sezon al emisiunii de business „Imperiul leilor”, difuzată la Pro TV.

Din acest nou sezon, anunţă postul TV, intră în scenă patru noi „lei”: Răzvan Raţ –  fost fotbalist şi investitor în domeniul tehnologiei şi al afacerilor imobiliare, Daniel Mischie – CEO City Grill, Mircea Căpăţînă – Cofondator & Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrăşcanu –  proprietar Fan Courier.

Alături de noii investitori revin şi cei care au fost în sezoanele trecute.

Printre cei care revin se află: Dragoş Petrescu – cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanţului de restaurante City Grill, Dan Şucu – creatorul şi proprietarul brandului românesc de mobilă şi home deco, Mobexpert, Cristina Bâtlan – fondatoarea şi proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi, Dr. Wargha Enayati – fondatorul Reţelei Private Regina Maria şi al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut.

„Şi în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuţi în domeniul lor şi le vor oferi şansa de a face o schimbare reală”, transmit cei de la Pro TV.

„Imperiul Leilor” este o emisiune care ajută tinerii antreprenori să își valideze ideile de afaceri și să primească finanțare de la oameni de afaceri cunoscuți. Aceștia trebuie să vină în emisiune cu o propunere exactă de finanțare, încercând să convingă unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma cerută pentru proiectului lor.

Iar misiunea nu este deloc ușoară, tocmai de aceea trebuie să prezinte planuri și cifre de afaceri bine documentate și să răspundă cu mare dibăcie și prezență de spirit la toate întrebările acestora.

În cariera sa, Răzvan Raţ a jucat pentru Rapid Bucureşti, Şahtior Doneţ (cu care a luat Cupa UEFA), West Ham United, Rayo Vallecano, PAOK Salonic şi Poli Timişoara. El are 113 selecţii pentru Naţionala României.

Articole similare

Procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sală (VIDEO)

Magistratul din Mangalia care judecă accidentul din 2 Mai în care Vlad Pascu a ucis doi adolescenți a...

Produs alimentar retras de urgenţă din magazine din cauza conţinutului periculos

Un sortiment de biscuiţi vânduţi în hipermarketurile Lidl a fost retras de urgenţă de pe rafturi. Compania a...

GRAV accident rutier pe Valea Oltului, în Vâlcea. Intervine elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat total pe drumul naţional DN7, în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea, din cauza unui...

Bebeluş mort în drum spre spital. Familia spune că avea simptome de viroză

Un bebeluş, în vârstă de doar şase luni şi-a pierdut viaţa în ambulanță, în drum spre spital. Familia fetiței...