Fostul fotbalist Răzvan Raţ devine investitor, în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”

Data:

Share post:

Fostul fotbalist Răzvan Raţ, originar din oraşul Piatra-Olt, se va număra printre investitorii care vor căuta noi oportunităţi de afaceri în noul sezon al emisiunii de business „Imperiul leilor”, difuzată la Pro TV.

Din acest nou sezon, anunţă postul TV, intră în scenă patru noi „lei”: Răzvan Raţ –  fost fotbalist şi investitor în domeniul tehnologiei şi al afacerilor imobiliare, Daniel Mischie – CEO City Grill, Mircea Căpăţînă – Cofondator & Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrăşcanu –  proprietar Fan Courier.

Alături de noii investitori revin şi cei care au fost în sezoanele trecute.

Printre cei care revin se află: Dragoş Petrescu – cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanţului de restaurante City Grill, Dan Şucu – creatorul şi proprietarul brandului românesc de mobilă şi home deco, Mobexpert, Cristina Bâtlan – fondatoarea şi proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi, Dr. Wargha Enayati – fondatorul Reţelei Private Regina Maria şi al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut.

„Şi în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuţi în domeniul lor şi le vor oferi şansa de a face o schimbare reală”, transmit cei de la Pro TV.

„Imperiul Leilor” este o emisiune care ajută tinerii antreprenori să își valideze ideile de afaceri și să primească finanțare de la oameni de afaceri cunoscuți. Aceștia trebuie să vină în emisiune cu o propunere exactă de finanțare, încercând să convingă unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma cerută pentru proiectului lor.

Iar misiunea nu este deloc ușoară, tocmai de aceea trebuie să prezinte planuri și cifre de afaceri bine documentate și să răspundă cu mare dibăcie și prezență de spirit la toate întrebările acestora.

În cariera sa, Răzvan Raţ a jucat pentru Rapid Bucureşti, Şahtior Doneţ (cu care a luat Cupa UEFA), West Ham United, Rayo Vallecano, PAOK Salonic şi Poli Timişoara. El are 113 selecţii pentru Naţionala României.

Articole similare

Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele

Prezentul este marcat de două mari războaie, care ar putea duce la un conflict de amploare în lume....

Luptă strânsă la Primăria Sectorului 1. Armand, Tuță și Tudorache, în fruntea sondajelor

După prima săptămână a campaniei electorale, competiția pentru Primăria Sectorului 1 este extrem de intensă, cu trei candidați...

Orban a venit la Târgu-Jiu. Forța Dreptei Gorj are un nou lider

Robert Ștefan Chițu, medic epidemiolog, este noul președinte al partidului  Forța Dreptei Gorj, luându-i locul consilierului județean Gheorghe...

Regi ai romilor luaţi în vizor de Garda de Mediu. Topeau plumb în curte

Două imobile ale autointitulaților regi ai romilor Dorin și Daniel Cioabă au fost controlate de comisarii Gărzii de...