FOTO&VIDEO | Patru persoane, printre care doi copii, rănite într-un accident rutier cu o căruţă şi o maşină implicate

Data:

Share post:

Patru persoane, pritre care doi copii de opt şi 11 ani, care se aflau într-o căruţă au fost rănite după ce atelajul a fost lovit de un autoturism, pe drumul naţional DN 7, în localitatea Călineşti.

Atelajul a fost lovit după ce, la virarea la stânga, după ce calul a alunecat pe carosabil.

Trei persoane au fost transportate la spital.

„Echipajele medicale monitorizează trei victime, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 23 de ani și doi copii cu vârstele aproximativ de 8, respectiv 11 ani.

În urma monitorizării, cele trei victime aflate în atelaj, au fost transportate la spital de către echipajele SMURD.

Persoana de sex feminin prezenta o plagă la membrul inferior stâng, minora de aproximativ 8 ani prezenta un traumatism cranio-facial și un ușor atac de panică, iar minorul de 11 acuza durere la coloană”, transmite ISU Argeş.

Un dosar a fost deschis de poliţiştii din Argeş, în urma accidentului.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Călinești, care conducea un atelaj pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, a fost lovit de un autoturism, condus în aceeași direcție de deplasare, de către o tânără de 23 de ani, din aceeași localitate, care era angajată în depășirea altui autoturism.

În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a celor 3 persoane care aveau calitatea de pasageri în atelaj, și anume o femeie de 33 de ani, din Călinești, precum și doi copii minori, băiat de 11 ani și fată de 8 ani, care au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Conducătorii celor două vehicule implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, transmite IPJ Argeş.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...