Fratele fetei ucise în Mangalia: „Avea un suflet mare, ajuta pe oricine. Chiar şi pe prietena ei”

Data:

Share post:

Rudele şi apropiaţii fetelor implicate în crima cumplită de pe malul mării sunt şocaţi de cele petrecute în urmă cu câteva zile. 

Fratele fetei ucise în Mangalia nu înţelege motivul pentru care sora lui nu mai este şi nu cere decât să se facă dreptate.

„Știam că a plecat la muncă chemată fIind de prietena ei cea mai bună. De când a plecat, spunea că ea şi prietena ei au altercaţii, că vine târziu, că face scandal. Ea mereu mă ajuta, îmi făcea mâncare, m-a ajutat şi cu bani să plec la muncă. Avea un suflet mare, ajuta pe oricine. Chiar şi pe prietena ei. Sergiu, iubitul Alinei, nu îi dădea importanţă Loredanei. Loredana avea un anturaj suspect, ieșea în fiecare seară, bea”, a spus Ionuţ Ceobanu, fratele fetei ucise în Mangalia.

Fetele urmau să înceapă clasa a 12-a din toamnă, la Liceul Ștefan Procopiu din Vaslui. Erau colege de bancă de la grădiniță, locuiau pe aceeași stradă din comuna Cozmești, Vaslui, la 4 case distanță. Erau și cele mai bune prietene, cu toate că erau firi diferite, spun profesorii lor. Alina, veselă, jovială, in timp ce prietena și colega ei de bancă, Loredana, era mai retrasă.

„Erau două fete extrem de interesate de școală, învătau bine, active la ore, copii extraordinari. Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat. E un lucru de neînțeles. Erau colege de bancă. Este înfiorător, nu are legătură cu ele aşa cum le ştiu eu. Mă oripilează ce s-a întâmplat”, a spus Mirela Suhan, director adjunct Liceu Ștefan Procopiu, Vaslui.
 

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...