Gabriela Firea: Marcel Ciolacu mi-a spus că rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei

Data:

Share post:

Gabriela Firea susține că președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis că ea rămâne candidata partidului la alegerile pentru Primăria Capitalei. Social-democrata a spus, marți, la Antena 3 CNN, că discuția respectivă a avut loc când a demisionat de la Ministerul Familiei.

Gabriela Firea a fost suspendată de la șefia PSD București și din funcția de prim-vicepreședintă a partidului, în iulie, în contextul cazului azilelor groazei. Totodată, ea a demisionat din funcția de ministru al Familiei.

Marcel Ciolacu i-ar fi spus Gabrielei Firea că rămâne candidata PSD la Primăria Capitalei

Senatoarea social-democrată susține că a fost informată de președintele partidului că rămâne candidata PSD la alegerile pentru postul de primar general, funcție pe care a deținut-o în perioada 2016-2020.

„Domnul președinte mi-a spus că eu sunt candidatul, că nu vede o altă persoană din cadrul PSD București. Mi-a spus foarte clar că are informații, ca prim-ministru știe că sunt nevinovată, că vina mea a fost că am avut încredere în oameni.

Vina mea este faptul că consiliera mea a avut legătură cu acea persoană implicată în cămine, nu eu direct, nici consiliera direct. Știe că sunt nevinovată și că în momentul acesta este dificil, dar că din punctul domniei sale de vedere, rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea, care a menționat că discuția cu Marcel Ciolacu a avut loc când a demisionat de la Ministerul Familiei, spune că decizia partidului s-ar putea schimba. Un alt posibil candidat al PSD la Primăria Capitalei ar putea fi actualul primar al Sectorului 4, Daniel Băluță, crede social-democrata.

„Decizia politică aparține partidului și conducerii. Nu cred că ar fi un motiv foarte mare de supărare din partea mea dacă se va lua o altă decizie. Eu am răspuns cu informațiile pe care le dețin și cu discuțiile concrete cu domnul președinte. De aici înainte, ce sondaje se vor realiza, ce analize se vor efectua de consultanți, ce sfaturi vom primi, dacă să menținem această candidatură sau nu și anul viitor, e prematur să răspund acum”, a mai declarat Gabriela Firea.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...