Gheorghe Dobra va conduce Alro pentru încă patru ani. A fost reconfirmat în funcţia de director general

Data:

Share post:

Gheorghe Dobra a fost reconfirmat în funcţia de director general al Alro Slatina.

Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Companiei, întrunit la începutul săptămânii.

„Prin prezentul raport curent informăm persoanele interesate că, în dată de 29 mai 2023 s-a desfășurat ședința Consiliului de Administrație în cadrul căreia dl. Gheorghe Dobra a fost reconfirmat în funcția de Director General al Societății pentru un nou mandat de 4 ani”, precizează Alro, pe site-ul propriu.

Dobra este director general al Alro din anul 1993. El este membru executiv al Consiliului de administraţie din noiembrie 2003.

Gheorghe Dobra este doctor inginer, Executive MBA. După absolvirea Institutul Politehnic Bucureşti în anul 1984, Dobra s-a alăturat echipei Alro, unde a parcurs toate treptele unei cariere profesionale.

Între realizările sale se numără privatizarea cu succes a unităţii, în perioada 2000 – 2002; acreditarea Alro ca furnizor pe piaţa industriilor aeronautică şi auto; creşterea producţiei cu valoare adăugată mare şi foarte mare; sau creşterea bonităţii companiei pe piaţa internaţională a aluminiului, conform informaţiile de pe site-ul companiei.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...