Gigi Becali sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu. Vrea să-l angajeze la FCSB

Data:

Share post:

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut un anunț surprinzător după ce Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru că a condus fără permis valabil.

Omul de afaceri spune că decizia a fost una corectă, dar anunță că este gata să-l angajeze pe Dănuț Lupu la FCSB pe perioada în care este încarcerat.

„Dacă ai condus fără permis, ce vrei? Să te ierte? Atunci conducem toți fără permis. Nu o să facă 7 luni. O să facă 3 luni de pușcărie. Ce mare lucru? Face 3 luni și jumătate. Se duce în regim deschis, la Jilava, și vine un prieten și îl ia și îl duce la muncă. Îl angajez eu. Fac cerere că vreau să îl angajez pe Lupu la FCSB. Că se pricepe la fotbal. Ziua să vină să lucreze la FCSB și seara să se ducă la pușcărie. O să fac. O să vezi. Îi trimit o mașină să îl ia la FCSB la ora 07:00, stă la birou la bază și seara merge să doarmă la pușcărie, că așa e legea.

Dar ce, i-a dat mult? Păi, atunci toți să conducem fără permis. De ce să nu meargă? i-a dat prea puțin. O să aibă regim deschis. Ziua lucrează, iar seara se duce acolo și doarme. Cum adică «Nu am carnet, dar conduc»? Păi, atunci pentru ce e carnetul? «Conduc fără carnet, nu mă interesează». Ginerele meu nu are permis, i-au luat permisul. I-am zis «Tată, ai grijă». Mi-a zis «Nici nu mă ating de volan. nici pe câmp, unde lucrez». Nu merge tată așa. Legea e lege și o respectăm”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Dănuț Lupu a fost dat în urmărire naţională după ce a fost condamnat cu executare pentru conducere fără permis. Fostul mare internațional a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a condus fără permis în repetate rânduri. După primirea sentinței, Lupu trebuia să se prezinte în termen de 6 ore la penitenciarul Rahova. Fostul team-manager al lui CS Dinamo este plecat din țară și nu se poate prezenta la termen, motiv pentru care Poliția Română l-a dat în urmărire națională.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...