Homorean: Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și eu acum oportunitatea ce mi-a fost oferită de PSD

Data:

Share post:

Fostul prefect liberal al judeţului Olt, Florin Homorean, a explicat prin intermediul unui mesaj, transmis pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care a ales să se înscrie în PSD.

El spune că n-a fost o decizie uşoară, dar preţuieşte oportunitatea oferită de PSD Olt.

„Nu plec pe ușa din dos. Plec demn, cu fruntea sus, mândru de cei 10 ani investiți într-un partid în care am crezut cu sufletul și cu inima, dar în care nu mă mai regăsesc. Nici eu, nici o bună parte dintre colegii alături de care am muncit în filiala Olt a PNL, nu am decis cu ușurință să lăsăm în urmă construcția care ne-a unit într-o echipă politică performantă, însă ceea ce a devenit astăzi partidul Brătienilor este departe de ceea ce ne-a determinat să ne afiliem politicii liberale.

Astăzi am închis o ușă și am intrat cu aceeași demnitate pe altă ușă, alăturîndu-mă unor oameni care știu să aprecieze munca, performanța, spiritul de echipă, profesionalismul și omenia, și care dezaprobă în aceeași măsură superficialitatea, imoralitatea, ipocrizia și incultura socială. Și mă bucur!

Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și eu acum oportunitatea ce mi-a fost oferită de Partidul Social Democrat de a-i îmbrățișa viziunea și a-mi dedica priceperea și preocuparea pentru atingerea obiectivelor social-democrate.

Mulțumesc noii echipe!”, transmite Homorean.

Florin Homorean a fost primul schimbat din funcţie de Gigel Ştirbu, vicepreşedintele regional al PNL. În locul său a fost numit prefect de Olt chiar omul deputatului liberal, Mari De Mezzo.

Preşedinte al PNL Slatina, Florin Homorean, şi-a anunţat trecerea la PSD, alături de doi primari liberali şi de alţi consilieri judeţeni şi locali ai liberalilor.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...