Homorean: Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și eu acum oportunitatea ce mi-a fost oferită de PSD

Data:

Share post:

Fostul prefect liberal al judeţului Olt, Florin Homorean, a explicat prin intermediul unui mesaj, transmis pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care a ales să se înscrie în PSD.

El spune că n-a fost o decizie uşoară, dar preţuieşte oportunitatea oferită de PSD Olt.

„Nu plec pe ușa din dos. Plec demn, cu fruntea sus, mândru de cei 10 ani investiți într-un partid în care am crezut cu sufletul și cu inima, dar în care nu mă mai regăsesc. Nici eu, nici o bună parte dintre colegii alături de care am muncit în filiala Olt a PNL, nu am decis cu ușurință să lăsăm în urmă construcția care ne-a unit într-o echipă politică performantă, însă ceea ce a devenit astăzi partidul Brătienilor este departe de ceea ce ne-a determinat să ne afiliem politicii liberale.

Astăzi am închis o ușă și am intrat cu aceeași demnitate pe altă ușă, alăturîndu-mă unor oameni care știu să aprecieze munca, performanța, spiritul de echipă, profesionalismul și omenia, și care dezaprobă în aceeași măsură superficialitatea, imoralitatea, ipocrizia și incultura socială. Și mă bucur!

Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și eu acum oportunitatea ce mi-a fost oferită de Partidul Social Democrat de a-i îmbrățișa viziunea și a-mi dedica priceperea și preocuparea pentru atingerea obiectivelor social-democrate.

Mulțumesc noii echipe!”, transmite Homorean.

Florin Homorean a fost primul schimbat din funcţie de Gigel Ştirbu, vicepreşedintele regional al PNL. În locul său a fost numit prefect de Olt chiar omul deputatului liberal, Mari De Mezzo.

Preşedinte al PNL Slatina, Florin Homorean, şi-a anunţat trecerea la PSD, alături de doi primari liberali şi de alţi consilieri judeţeni şi locali ai liberalilor.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...