Hoţi de maşini aruncaţi după gratii. Furau autoturisme din curţile oamenilor

Data:

Share post:

Trei bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile de poliţiştii din Popeşti Leordeni şi Cernica după ce au fost acuzaţi că au sustras mai multe autoturisme care erau parcate, fie pe stradă, fie în curţile imobilelor.

”La data de 9 august a.c., poliţiştii din Popeşti Leordeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 5 percheziţii la domiciliile a 3 persoane, în cadrul unui dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de furt calificat”, a transmis IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii din Popeşti Leordeni şi Cernica au documentat activitatea infracţională a unei grupări, axată pe comiterea de furturi din autovehicule, parcate stradal ori în curţi de imobile, din localităţile Popeşti Leordeni (6), şi Voluntari (3), din judeţul Ilfov, precum şi din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu (6). Prejudiciul total cauzat se ridică la suma de 13.000 de lei.

”La percheziţii poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat 7 telefoane mobile, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, cei 3 bărbaţi fiind conduşi la sediul poliţiei din Popeşti Leordeni, pentru cercetări”, a mai transmis sursa citată.

IPJ Ilfov a precizat că, în urma probatoriului administrat, poliţiştii din Popeşti Leordeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de cei 3 bărbaţi, de 23, 28 şi 30 de ani.

”La data de 10 august a.c., cei 3 bărbaţi au fost prezentaţi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţii, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, faţă de cele 3 persoane”, se mai arată în comunicat.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...