În ce stadiu se află lucrările de reabilitare a aleilor de acces și a parcărilor Spitalului Județean Craiova

Data:

Share post:

Lucrările de reparații și amenajare a aleilor de acces și a parcărilor Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, demarate la sfârșitul anului trecut, decurg conform graficului stabilit cu constructorii, peste 4.000 de mp, dintr-un total de 6.800 mp, fiind deja asfaltați și marcați corespunzător. 

Potrivit președintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile, din bugetul instituției vor fi alocate fonduri, anul acesta, pentru a finaliza lucrările deja demarate, dar și pentru a permite amenajarea spațiului verde și refacerea gardului ce împrejmuiește curtea spitalului.

„Pe parcursul acestui an, vom aloca fondurile necesare finalizării întregii suprafețe de teren din cadrul incintei spitalului care necesită lucrări de reparații, urmând să demarăm și lucrările pentru amenajarea spațiului verde și refacerea gardului ce împrejmuiește curtea SCJU Craiova. Investiția este realizată în totalitate din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj”, a menționat Cosmin Vasile.

 

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...