Încă o persoană şi-a pierdut viaţa după tragedia de la Crevedia. Bilanţul deceselor a ajuns la 6

Data:

Share post:

Bilanţul exploziei de la staţia GPL din Crevedia a ajuns la 6 morţi după ce un pacient cu arsuri internat la o clinică Lubeck, Germania, a decedat, relevă raportul privind victimele transmis luni de Ministerul Sănătăţii.

Pacientul avea vârsta de 50 de ani și suferise arsuri pe o suprafață a corpului de aproximativ 40 %. În prezent, alte 4 persoane se află internate în unităție medicale, din cauza tragediei de la Crevedia.

În urma exploziei de la sfârșitul lunii august, 6 oameni au murit și 56 au fost răniti grav, mulți dintre ei pompieri. Până acum, 90 de persoane – victime și martori – au fost audiate în acest caz. Dintre acestea, 81 s-au constituit parte civilă în cauză, iar suma totală a despăgubirilor cerute se ridică la 8.510.000 euro și 371.300 lei.

Un incendiu urmat de mai multe explozii catastrofale s-au produs pe 26 august 2023 în localitatea dâmbovițeană Crevedia, la o stație ilegală de GPL. Incidentul a produs distrugeri majore pe mai multe sute de metri în jurul stației și a rănit grav zeci de oameni, majoritatea dintre ei pompieri care au ajuns la fața locului pentru a stinge focul.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...