INCENDIU în apropierea unei păduri, în judeţul Argeş. Sunt afectate aproximativ trei hectare (FOTO)

Data:

Share post:

Aproximativ trei hectare de vegetaţie uscată au fost cuprinse de un incendiu, luni după-amiază, în apropierea unei păduri, în judeţul Argeş.

Potrivit ISU Argeş, două echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni, intervin cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și accesorii de primă intervenție pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în apropierea fondului forestier din localitatea Ciofrângeni, satul Lacurile. În sprijinul acestora se deplasează încă două echipaje de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Câmpulung cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de pădure și mijloace de stingere specifice ale unor astfel de incendii.

„Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării, au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață mare de teren, în focare dispersate.

Până în momentul de față, a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 3 hectare, pompierii acționând pentru lichidarea ultimelor focare.

Totodată, prin intervenția operativă la fața locului, s-a reușit împiedicarea propagării flăcărilor la fondul forestier.

La fața locului acționează și personal al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității și nu este necesară intervenția echipajelor de la Detașamentele Pitești și Câmpulung, solicitate în sprijin”, transmite ISU Argeş.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...