Începe asfaltarea străzilor Recea şi Agricultorului. Emil Moţ şi Marius Oprescu, întâlnire cu slătinenii din această zonă (FOTO)

Data:

Share post:

Primarul Slatinei Emil Moţ a avut, împreună cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei, o întâlnire şi a discutat cu locuitorii străzilor Recea și Agricultorului din municipiu.

Edilul a arătat că strada Recea beneficiază de un contract de asfaltare în cadrul programului național „Anghel Saligny”, cu finanțare pentru reabilitarea părții carosabile, iar trotuarele vor fi amenajate din bugetul local al municipiului.

În ceea ce privește strada Agricultorului, lucrările de asfaltare vor începe în aproximativ 2 luni, după ce vor fi efectuate probele finale la rețeaua de apă și canalizare.

„Aceste lucrări de asfaltare vor include atât partea carosabilă, cât și amenajarea trotuarelor, împreună cu sistemele de colectare a apelor pluviale prin guri de scurgere.

De asemenea, vreau să le mulțumesc locuitorilor străzii Agricultorului că și-au exprimat dorința de a dona către Primăria municipiului Slatina drumurile de servitute, pentru a facilita asfaltarea acestora și pentru extinderea rețelei de iluminat public.

Pentru drumurile laterale aflate în domeniul public, se vor efectua lucrări de balastare ori de câte ori va fi necesar.

Vreau să vă asigur că voi lua în considerare cu atenție, toate propunerile și ideile fiecărui cetățean, întrucât continuăm să construim împreună Slatina!”, a transmis primarul

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...