Incident şocant la teatru. Un actor a fost împuşcat pe scenă

Data:

Share post:

Incident șocant petrecut astăzi pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani. Un actor a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce a fost împuşcat pe scenă de un coleg. 

Incidentul a avut loc în timpul repetițiilor pentru piesa de teatru “Iubesc, iubesc, te iubesc!”. Într-una dintre scene, actorul Marius Rogojinschi trebuia să îndrepte o armă de airsoft spre actorul Răzvan Amitroaie. Acesta a simulat că trage, dar de pe țeava armei chiar a ieșit un proiectil special confecționat pentru acest sport.

Proiectilul l-a lovit pe tânărul actor în ochiul stâng, acesta căzând pe podea, în urma șocului. Colegii l-au dus imediat la Urgențe, unde a fost supus mai multor evaluări de specialitate. “În cursul dimineții de vineri a ajuns în serviciul UPU-SMURD un actor împușcat cu o armă artizanală. Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog. A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică în cursul zilei de luni”, a precizat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean de Urgențe Botoșani.

Din fericire, se pare că starea de sănătate a actorului nu a fost pusă în pericol. Acesta urmează să fie reevaluat medical în cursul săptămânii viitoare, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...