Ion Doldurea, după realegerea în funcţie: Mai avem de lucru, mai sunt aspecte ale vieții noastre care pot fi îmbunătățite

Data:

Share post:

Primarul reales al Caracalului Ion Doldurea le-a mulţumit cetăţenilor municipiului pentru susţinerea de care s-a bucurat la scrutinul de duminica trecută.

Dolurea a fost reales cu 71% dintre voturi, un scor cu mult mai mare decât acum patru ani.

„Cea mai mare satisfacție o ai atunci când alegătorii validează prin vot munca bine făcută, bunul simț, competența și omenia. Faptul că am fost ales de peste 71% dintre dumneavoastră, mult peste rezultatul pe care l-am obținut acum 4 ani, îmi arată că oamenii care vor să construiască, care doresc liniște, oamenii de bun simț, cu drag pentru urbea în care trăiesc, oamenii care doresc un viitor mai bun pentru copiii lor vor învinge întotdeauna.

Am încheiat un mandat plin de provocări, 4 ani în care mi-am dorit enorm să demonstrăm că împreună se poate, că stă în puterea noastră să construim o comunitate frumoasă, sigură, pozitivă, în care toți să ne simțim ACASĂ”, a declarat Ion Doldurea.

Edilul le-a mulţumit şi celor din echipa sa.

„Asta simt acum, orașul nostru drag devine din ce în ce mai mult CASA oamenilor de bună credință, un spațiu de viață plin de optimism, de încredere și respect. Mai avem de lucru, mai sunt aspecte ale vieții noastre care pot fi îmbunătățite. Avem soluții și cu sprijinul dumneavoastră vom reuși să facem lucruri bune pentru comunitatea noastră! Am alături o echipă de oameni care iubesc acest oraș, care au ales să lupte împotriva minciunii și prefăcătoriei pentru că doresc schimbarea în bine a orașului nostru. Sunt mândru de ei și împreună continuăm în echipă. Mulțumesc Adi (Adrian CHESNOIU, deputat PSD) pentru susținere, pentru optimismul pe care îl aduci echipei și pentru exemplul pe care îl dai tuturor fiind un susținător activ și efervescent al intereselor caracalenilor. Împreună trecem la treabă!”, a mai declarat Doldurea.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...