Jandarm mort în condiţii misterioase, la serviciu. A fost găsit împuşcat

Data:

Share post:

Oamenii legii au demarat astăzi o anchetă după ce un jandarm, în vârstă de 56 de ani, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, a fost găsit împuşcat, în timpul serviciului.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au anunţat că bărbatul avea mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineaţă, la obiectivul la care îşi desfăşura serviciul, cu mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa şi transmitem condoleanţe familiei îndurerate”, a transmis IJJ Sălaj.

Jandarmul fusese declarat apt la cea mai recentă evaluare psihologică, potrivit sursei citate. „Jandarmul era subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj şi avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate”, au mai transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

De asemenea, la nivelul IJJ Sălaj au fost dispuse verificări interne cu privire la cele întâmplate. Poliţiştii şi procurorii au început cercetările în acest caz, iar una dintre variantele luate în calcul este sinuciderea.

Conform presei locale, jandarmul asigura paza unui depozit de armament şi s-a împuşcat cu armamentul din dotare, potrivit HotNews.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...