Lege călcată în picioare pentru amor. O poliţistă a fost prinsă că-şi înşela iubitul cu un tânăr de 19 ani, arestat la domiciliu

Data:

Share post:

O poliţistă, în vârstă de 24 de ani, este cercetată disciplinar după ce a trăit o poveste de dragoste interzisă cu un tânăr de 19 ani, arestat la domiciliu. Acesta este cercetat pentru tentativa de omor, iar cei care i-au prins pe cei doi amorezi au fost chiar colegii femeii.

Întreaga poveste de dragoste a ieşit la iveală după ce un vecin ar fi aflat totul şi ar fi sunat la 112. În urma apelului care anunța că bărbatul arestat la domiciliu ar fi părăsit locuinţa, politiştii au mers la casa lui. Au găsit-o acolo pe colega lor, o poliţistă proaspăt angajată în MAI, în vârstă de 24 de ani. Astfel, colegii femeii au aflat că între poliţistă şi tânărul arestat la domiciliu, cercetat pentru tentativa de omor, există o poveste de dragoste.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape trei luni, atunci când tânărul de 19 ani a fost plasat de judecători în arest la domiciliu. Agenta, cu cinci ani mai mare decât el, era cea care ar fi trebuit să îl supravegheze pe băiat pe perioada măsurii preventive. Tânărul a fost arestat în luna iulie, după ce pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. O bătaie cu mai mulți vecini l-ar fi adus în vizorul procurorilor.

Idila a ajuns și la urechile logodnicul fetei de 24 de ani, care își cumpărase o casă alături de aceasta și care se pregătea de nuntă. S-a răzgândit, însă, după ce vestea s-a aflat.

 

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...