Liderul PSD spune că rotaţia premierilor se va face până la data de 1 iunie

Data:

Share post:

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat că este convins că va deveni premier până la data de 1 iunie și că se va face o rotație guvernamentală. El a subliniat că nu dorește ca Florin Cîțu să revină în noul Executiv și a lăudat performanța lui Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor.

Ciolacu a spus că nu este bine să se vorbească despre schimbarea unor miniștri cu o lună înainte, deoarece s-ar bloca activitatea în ministerele vizate. De asemenea, a anunțat că l-ar dori pe Mihai Tudose ministru în noul guvern și a explicat că Ministerul Finanțelor revine PNL conform protocolului încheiat între partide.

”Nu avem o dată fixă, sunt ferm convins că se va face această rotaţie până în 1 iunie. E o decizie politică”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3, luni seară.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...