Ligia Deca a fost diagnosticată cu Covid. Ministrul Educaţiei a fost într-o delegaţie alături de preşedintele Iohannis

Data:

Share post:

Ligia Deca, ministrul Educaţiei, a fost diagnosticată cu Covid19. Aceasta s-a întors astăzi dintr-o vizită în Emiratele Arabe Unite, alături de preşedintele Klaus Iohannis.

În acest context Ligia Deca a transmis Parlamentului că nu poate participa, miercuri, la „Ora ministrului”, unde fusese chemată la solicitarea grupului parlamentar al USR.

Ministrul l-a însoțit pe Klaus Iohannis în vizita pe care acesta a făcut-o în Emiratele Arabe Unite începând din 18 martie și până astăzi. Luni, ea a postat pe Facebook mai multe fotografii din Emiratele Arabe Unite, alături de Iohannis și de ceilalți membri ai delegației.

Din delegația oficială care l-a însoțit pe Președintele României au făcut parte ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Educației, Ligia Deca, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, Directorul general Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță, Președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, și directorul Directoratului Național de Securitate Cibernetică, Dan Cîmpean.

Cu prilejul vizitei oficiale a Președintelui Klaus Iohannis au fost semnate mai multe documente bilaterale în domeniul energiei, domeniul securității cibernetice, al educației și cel al protecției civile, a anunțat adminsitrația prezidențială, potrivit Digi24.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...