LIVE VIDEO | Mii de oameni la înmormântarea fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova

Data:

Share post:

Mii de persoane sunt prezente, sâmbătă, la înmormântarea Melisei Lungu, fata în vârstă de 14 ani înjunghiată, săptămâna trecută, de un elev de la Liceul Militar Craiova, în vârstă de 17 ani.

Înmormântarea se desfăşoară la Cimitirul Sirineasa din Craiova. „Melis a fost un dar neprețuit”, a transmis mama fetei pe pagina sa de Facebook.

„Cu sufletele îndurerate, vă aducem la cunoștință că ne vom aduna la ultimul omagiu adus iubitei și curajoasei noastre Melis. Serviciul religios se va desfășura la Biserica Sfântul Spiridon, sâmbătă 1 iulie 2023, la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sineasca.

Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire si recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, este mesajul transmis de Ana Maria Lungu, mama fetei.

Între timp, Emanuel Bădică, tânărul în vârstă de 19 ani, înjunghiat marţi, în Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit din comă.

Emi, cum îi spun prietenii, se afla în comă de marţi de când a fost atacat de cadetul de la Liceul Militar Craiova Mario Alexandru Fojică, în vârstă de 17 ani.

„Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex si sustinut de terapie intensivă. În cursul zilei de azi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, s-a decis apoi deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță.

La momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evolutia lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare in zona de risc.

Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc și cu prognostic rezervat!”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul Dolj, totul a pornit de la un conflict spontan, iar Mario Alexandru Fojică l-a înjunghiat mai întâi pe Emanuel Bădică, în vârstă de 19 ani, cu un cuţit cu o lamă de 19 centimetri, pe care îl avea în rucsac.

Ulterior, el s-a îndreptat către fata de 14 ani, Meliss Lungu, pe care de asemenea a înjunghiat-o.

Fata a murit la scurt timp, după atac. Băiatul de 19 ani este în stare gravă, la spital.

Articole similare

Cine au fost primii locuitori ai teritoriului României. Unii aveau pielea neagră, iar „Ion de la Anina” este cel mai vechi european

Teritoriul României de astăzi a fost locuit încă de acum aproximativ acum un milion de ani în urmă....

Scandalul dintre partidul lui Piedone și Realitatea Plus ia amploare / Curg plângerile la adresa postului tv (document)

Scandalul dintre partidul lui Cristian Popescu Piedone și Realitatea Plus ia amploare. PUSL a formulat o plângere împotriva...

Cristian Popescu Piedone: Lăsați-mi în pace nepoțeii, nora, soția, soacra!

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a denunțat hărțuirile și presiunile...

Revolta profesorului Iliescu de la Universitatea București: „Cel mai grozav lucru pe care au reușit să-l facă politicienii din România a fost să distrugă...

România politică nu e nici măcar în feudalism, crede Dragoș Iliescu, profesor de psihologie. „Pentru că într-un sistem...