Liviu Dragnea se reprofilează. A dat politica pe bucătărie şi şi-a făcut blog culinar

Data:

Share post:

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a creat un val de reacţii în acest weekend în mediul online. Acesta a dat politica pe bucătărie şi, duminică, și-a lansat propriul canal de YouTube.

În primul său clip Dragnea a gătit mâncare de fasole galbenă păstăi. În doar 18 ore materialul a adunat aproape 150.000 de vizualizări şi peste 1.800 de comentarii.

Fostul lider al PSD a oferit mai multe informații nutritive despre produsele folosite în prepararea mâncării, multe dintre acestea fiind culese „din curte”. Acesta nu a ratat ocazia de a lansa un atac la adresa celor de la Protecția Consumatorului. ”Nu mai folosesc demult produse cumpărate din magazin pentru că nu mai am încredere. Pur și simplu nu mai am încredere. Știu că cei de la instituția aia care ar trebui să controleze nu prea au curaj să se ia de ei, nu am văzut nicăieri în lume ca în limba țării respective să scrie atât de mic încât să ai nevoie de lupă ca să citești ce scrie acolo”, spune Liviu Dragnea.

La final, acesta s-a declarat încântat de mâncarea pe care a gătit-o.

Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenți oameni politici din România înainte de condamnarea sa la 3 ani și jumătate de închisoare, în mai 2019, când a fost găsit vinovat de fapte de corupție în legătură cu angajarea fictivă a doua persoane la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Fostul lider al PSD a fost eliberat condiționat în iulie 2021. Ulterior a încercat revenirea în politică prin înființarea unui partid alături de Codrin Ștefănescu. Ulterior cei doi au întrerupt colaborarea.

 

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...