Lucrările de reabilitare a străzii Oituz din Slatina ar putea începe în această vară. Se aşteaptă emiterea autorizaţiei de construire

Data:

Share post:

Municipalitatea a intrat în linie dreaptă cu documentaţia pentru începerea reabilitării străzii Oituz, care înainte de deschiderea traficului pe drumul expres servea drept variantă de ocolire pentru traficul greu.

Viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, a declarat în cadrul celei mai recente ediţii a emisiunii „Reporter 24” că se aşteaptă emiterea autorizaţiei de construire şi chiar în luna august ar putea începe lucrările de asfaltare.

Anterior, în zonă s-au desfăşurat lucrări pentru înlocuirea unei magistrale de transport a apei, investiţie finanţată cu fonduri europene prin Compania de Apă Olt.

„Pentru strada Oituz deja suntem la faza la care aşteptăm să iasă autorizaţia de construire. Deja s-au depus toate documentele în vedere obţinerii acestei autorizaţii şi sperăm ca, în această lună, să putem demara deja lucrările de asfaltare. Va fi reabilitat şi versantul”, a declarat Alexandru Berechet.

Primăria Slatina are în implementare un proiect multianual de investiţii pentru reabilitarea tronsonului de străzi Constantin Brâncoveanu-Oituz-Piteşti. Toată investiția depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local.

Dacă lucrările pe Constantin Brâncoveanu şi Piteşti sunt aproape gata, la Oituz s-a aşteptat finalizarea investiţiilor derulate de Compania de Apă.

Autoritățile au inclus în proiect lucrări ample de modernizare, care presupun refacerea totală a carosabilului, dar și consolidarea zidului de sprijin al străzii Oituz și pasarele pietonale.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...