Ludovic Orban: Klaus Iohannis a adus PNL în postura de lacheu, de vasal al PSD. Nu este nimic altceva decât un individ lipsit de caracter, un trădător. PNL a moștenit mai degrabă ramura FSN-istă

Data:

Share post:

Deputatul Ludovic Orban, lider în Forța Dreptei, l-a criticat în termeni duri pe Klaus Iohannis, marți, pe B1 TV, la „Bună, România” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, și spune despre actualul Președinte al României că „nu este nimic altceva decât un individ lipsit de caracter, un trădător”, care a adus PNL „în postura de lacheu, de vasal al PSD”.

Fostul lider PNL Ludovic Orban spune despre Klaus Iohannis că „și-a bătut joc de toți cei care l-au susținut”.

„Și-a bătut joc chiar și de partidul care i-a dat încredere și căruia i-a fost președinte, pe care l-a adus acum în postura de lacheu, de vasal al PSD, de partid-balama care sprijină un guvern condus de un premier PSD. Și-a bătut joc de toți cei care au crezut pur și simplu că el va veni și va face ordine”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat dacă îi reproșează lui Klaus Iohannis că nu a invitat și Forța Dreptei la consultările de la Cotroceni, Ludovic Orban a afirmat: „Noi oricum ne-am exprimat punctul de vedere și, ca să vă spun sincer, nu aveam niciun fel de dorință de a-l vedea față în față, pentru că, din punctul meu de vedere, el nu mai există ca om politic. Nu este nimic altceva decât un individ lipsit de caracter, un trădător, un om care pur și simplu și-a bătut joc de 6,5 milioane de oameni, cel mai mare număr de votanți al unui Președinte, prin tot ceea ce a făcut după ce s-a văzut în buzunar cu al doilea mandat, deci n-aveam niciun fel de bucurie să îl văd față în față”.

„Sigur că i-aș fi spus ceea ce am spus în stradă, toate lucrurile pe care le-am transmis, mesajele pe care le-am transmis prin intermediul pancartelor pe care le-am purtat. Asta că nu ne-a chemat… Cum are curajul să dea ochii cu mine în condițiile în care tot ceea ce a spus el nu a fost altceva decât o minciună și un fariseism împins la extrem? Iohannis, în momentul de față, inclusiv el a ieșit din scena politică, pentru că în momentul în care Ciolacu se va vedea cu mandatul de premier în buzunar va uita a doua zi de existența lui Klaus Iohannis și de faptul că a primit mandatul”, a adăugat Ludovic Orban.

El a criticat „și conducerea slugarnică de astăzi a celui care a fost Partidul Național Liberal și astăzi nu mai este cu nimic liberal, nu mai are decât așa urme, resturi de liberalism pe ici, pe colo. În rest, este de fapt un partid care arată că mai degrabă a moștenit ramura FSN-istă decât ramura liberală”.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...