Mai multe blocuri din Slatina fără apă. Se branșează noua conductă

Data:

Share post:

Alimentarea cu apă va fi oprită mâine în zona străzii Ecaterina Teodoroiu din Slatina, pentru branșarea la noua conductă potrivit unui anunț al Companiei de Apă Olt.

Potrivit sursei citate, serviciul de alimentare cu apă va fi oprit mâine, 06.10.2023, în zona străzii Ecaterina Teodoroiu intrarea spre Inspectoratul Școlar, din municipiul Slatina, în intervalul orar 9.00- 15.30.

Se execută lucrări pentru preluarea din rețeaua nouă de distribuție apă a conductei care asigură alimentarea cu apă a zonei de blocuri : G3, G4, 6C, 6 Bis, 8 Bis, bl. 12, bl. 10, de pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Cuza Vodă.

„Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Este posibil ca, după reluarea serviciului de alimentare cu apă, în blocurile din zonă, să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite CAO.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...