Mama lui Cristiano Ronaldo a vorbit despre despărțirea fiului ei de Georgina Rodriguez!

Data:

Share post:

Maria Dolores a lămurit care este situația între Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, după ce tot mai multe voci au susținut că relația dintre cei doi s-a deteriorat.

De mai bine de o lună, publicațiile din Spania și Portugalia au susținut că relația dintre Cristiano Ronaldo (38 ani) și Georgina Rodriguez (29 ani) este tensionată și că superstarul dorește să se despartă de femeia care i-a oferit trei copii, dintre care unul a murit tragic la naștere.

„Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în câte un centru comercial din Riad și acesta este unul dintre motivele pentru care Cristiano nu este mulțumit. Nu face nimic altceva decât să cheltuie, să cheltuie și iar să cheltuie. Cel mai rău dintre toate e că se crede la nivelul lui Cristiano. Se urcă singură pe un piedestal, iar lui nu îi place deloc acest lucru”, a declarat jurnalistul Daniel Nascimento.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și Maria Dolores neagă zvonurile apărute în mass-media
Georgina Rodriguez a fost prima care a infirmat aceste supoziții: „Invidioșii inventează zvonuri, bârfa se răspândește și idioții le cred”, a scris argentinianca pe contul oficial de Instagram. Cristiano Ronaldo a răspuns indirect cu o fotografie pe contul oficial de Instagram, unde are peste 580 de milioane de urmăritori, în care o sărută pe Georgina: „Pentru dragoste!”, a fost mesajul deținătorului a 5 Baloane de Aur.

Iar acum a venit și rândul Mariei Dolores (68 ani), mama superstarului portughez, să nege informațiile apărute în presa internațională, cum că relația dintre fiul său și modelul argentinian s-a detariorat.

„Sunt numai minciuni. Fiecare cuplu se mai ceartă, dar ce s-a scris nu este adevărat”, a declarat Dolores Aveiro, conform Daily Mail.

Articole similare

Procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sală (VIDEO)

Magistratul din Mangalia care judecă accidentul din 2 Mai în care Vlad Pascu a ucis doi adolescenți a...

Produs alimentar retras de urgenţă din magazine din cauza conţinutului periculos

Un sortiment de biscuiţi vânduţi în hipermarketurile Lidl a fost retras de urgenţă de pe rafturi. Compania a...

GRAV accident rutier pe Valea Oltului, în Vâlcea. Intervine elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat total pe drumul naţional DN7, în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea, din cauza unui...

Bebeluş mort în drum spre spital. Familia spune că avea simptome de viroză

Un bebeluş, în vârstă de doar şase luni şi-a pierdut viaţa în ambulanță, în drum spre spital. Familia fetiței...