Mama şoferului drogat, reţinută. Tatăl a fost plasat sub control judiciar

Data:

Share post:

Mama lui Vlad Pascu, tânărul implicat în tragicul accident de la 2 Mai, în care au fost ucise două persoane, a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore. În același timp, se pare că tatăl lui Vlad Pascu a fost plasat sub control judiciar din cauza nerespectării reglementărilor privind deținerea armelor și munițiilor, potrivit unor surse apropiate anchetei. Aceste măsuri au fost luate în urma audierii lui Vlad Pascu și a părinților săi la sediul DIICOT.

Tot joi dimineața, în București, au avut loc 11 percheziții în cazul unor tineri din familii înstărite, apropiați de Vlad Pascu, care sunt suspectați că au fost implicați în vânzarea și consumul de droguri în Capitală și pe litoral. Aceste acțiuni sunt parte a două cauze penale în care se investighează infracțiuni legate de traficul ilegal de droguri, facilitarea consumului ilegal de droguri în locuințe și alte infracțiuni legate de actul de justiție. Aceste investigații vizează în special mama lui Vlad Pascu.

Vlad Pascu, care se afla în custodie la Constanța în urma accidentului, a fost transferat la sediul DIICOT. La sosire, el a afirmat că își pare foarte rău pentru cele întâmplate și că, din păcate, nu se mai poate schimba trecutul.

De asemenea, poliția desfășoară cercetări în legătură cu un incident în care tatăl lui Vlad Pascu a plecat de la DIICOT pe o motocicletă și aproape a intrat în coliziune cu jurnaliștii prezenți, după ce a evitat întrebările acestora.

Potrivit surselor judiciare, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad, ar fi fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea reglementărilor privind armele și munițiile, deoarece în locuința sa s-a descoperit muniție ilegal deținută.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...