Marcel Ciolacu, despre candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale: Staţi să depăşim întâi europarlamentarele, vă răspund după alegeri

Data:

Share post:

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Baia Mare, despre un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale, că trebuie mai întâi să depăşească alegerile europarlamentare şi apoi va răspunde la această întrebare.

Premierul a fost întrebat după vizita la Ferma Zootehnică din municipiul Baia Mare despre un candidat comun la alegerile prezidenţiale din partea PSD şi PNL.

”Staţi să depăşim întâi europarlamentarele şi vă promit, vă las numărul meu de telefon, mă sunaţi şi vă răspund după europarlamentare, să terminăm cu astea”, a răspuns preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu.

Despre alegerile locale, Ciolacu a precizat că ”toţi primarii PSD care sunt acum vor candida”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat recent, despre candidatura la prezidenţiale, că nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte.

Ciucă a mai spus că nu s-a luat încă o decizie în partid. ”În acest moment nu s-a stabilit nimic, pentru că o astfel de decizie se ia în forurile partidului, există o decizie la nivel de partid şi atunci o vom anunţa. Dar, cu certitudine, nu ne dăm înapoi de la nicio responsabilitate”, a mai precizat Ciucă.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...