Mario De Mezzo primeşte cadou o sticluţă cu ojă, chiar în timpul conferinţei de presă. Care este MOTIVUL (VIDEO)

Data:

Share post:

Un nou moment jenant pentru prefectul de Olt Mario De Mezzo s-a produs, joi, în timpul unei conferinţe de presă pe care o susţinea la sediul Prefecturii.

Prefectul a fost chestionat de reprezentanţii mass-media cu privire la o fotografie care circulă pe internet în care apare cu unghiile de la picioare colorate cu ojă. El a transmis că a fost o joacă, în familie, în urmă cu mai mulţi ani, unghiile fiind colorate de fiica sa în timp ce el dormea. În schimb, într-o altă fotografie se observă că chiar el era autorul fotografiilor.

După răspunsul oferit, o ziaristă i-a pus pe birou o sticluţă cu ojă, exact în nuanţa folosită în fotografia respectivă. Ea i-a transmis prefectului că este un cadou de la „un admirator”.

Momentul a fost surprins pe live-ul Instituţiei Prefectului.

Context

Prefectul de Olt, Mario De Mezzo, acuză că laptopul său a fost accesat, iar mai multe imagini, inclusiv unele de conținut intim, au ajuns în spațiul public. Aceste imagini, care au început să apară pe 5 octombrie 2023, includ și fotografii cu vicepreședintele PNL, Gigel Știrbu, susținător al lui De Mezzo și implicat în numirea acestuia în funcția de prefect.

Fotografiile îl arată pe Știrbu într-o vacanță în Mexic, îmbrăcat lejer și fumând, iar în articole se sugerează că acestea provin de pe dispozitivul electronic al prefectului. Cu toate acestea, Mario De Mezzo a declarat într-o intervenție televizată că nu a avut niciodată acele fotografii cu colegul său de partid.

În setul respectiv există şi imagini video cu o femeie, alături de vocea prefectului, vorbind vulgar.

Imaginile au o vechime de peste zece ani și, potrivit declaraţiei lui De Mezzo pentru Adevărul, puteau fi preluate doar de pe laptopul său, fie direct, fie prin accesare de la distanță în momentele în care acesta era conectat la Internet.

Prefectul a mai declarat că nu știe când au fost copiate imaginile, dar a sesizat organele de anchetă pentru a descoperi circumstanțele incidentului.

„Este plângere făcută! Dumneavoastră ştiţi mai bine decât mine că eu nu pot face declaraţii despre un dosar în cercetare”, a declarat Mario De Mezzo, joi.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...