Marius Iancu (PSD Olt), la Piața Producătorilor Olteni: Oamenii au descoperit gustul produselor „de țară”, sănătoase și foarte bune!

Data:

Share post:

Deputatul PSD Olt Marius Iancu a fost prezent, duminică, la Piaţa Volantă din proximitatea sediului CJ Olt din Slatina.

Parlamentarul a făcut cumpărături direct de la producătorii olteni şi s-a declarat încântat de iniţiativa CJ Olt de a facilita accesul slătinenilor direct la produsele autohtone.

„Duminica este zi de piață în centrul Slatinei și mă bucur să văd că inițiativa Consiliului Județean Olt a fost un succes! Aducând legumicultorii și producătorii de flori, fructe și produse lactate în mijlocul slătinenilor, oamenii au descoperit gustul produselor „de țară”, sănătoase și foarte bune! „Piața Producătorilor Olteni” este un bun exemplu că putem să „Cumpărăm românește” și că proiectele și măsurile Guvernului și ale Ministerului Agriculturii vor dezvolta agricultura și economia României!”, a declarat Marius Iancu.

Piaţa Volantă reprezintă un proiect pentru sprijinirea micilor producători agricoli, promovarea produselor agricole locale și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile.

Modelul a fost preluat de Ministerul Agriculturii şi în mai multe judeţe din ţară.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...