Marius Oprescu: Am făcut sondaje în oraşe şi toţi primarii PSD Olt au 3-4 procente peste scorul politic al partidului

Data:

Share post:

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că în toate oraşele cu primari social-democraţi aceştia stau mai bine ca partidul în sondaje.

Marius Oprescu a afirmat, în cadrul emisiuniii „Imperativ” de la Olt Tv, că PSD a făcut sondaje în mai multe comune din judeţ şi în toate oraşele.

„Partidul Social Democrat, organizaţia Olt, a avut o serie de  sondaje în comune, unde am vrut să verificăm cum mai stăm sau acolo unde nu avem primari să ştim exact direcţia şi deciziile pe care trebuie să le luăm acolo, pentru că în ultimul an. Bineînţeles, că pentru unele dintre ele am găsit candidaţi, sunt comune unde vrem să mai facem din nou sondaj şi aşteptăm până la primăvară să facem aceste sondaje, pentru că acum, în prag de Sărbători, e mai greu să intri în localităţile rurale şi să stai de vorbă cu toţi oamenii.

Am făcut sondaje pe toate oraşele, iar eu cred că la Scorniceşti n-am creat nicio confuzie. Din contră, e foarte clar sondaj. Sondajul arată că suntem umăr la umăr şi eu, ca preşedinte de organizaţie, cu experienţă şi care am condus multe campanii electorale, dacă un primar al meu de oraş stătea aşa de prost, mă gândeam serios dacă mai câştig alegerile acolo. Cu siguranţă, rezultatele de anul viitor ne vor demonstra că sondajele au fost unele corecte şi pe bune. Nu ne minţeam singuri cu acele sondaje.

În general nu le facem publice, pentru că sunt chestiuni interne pentru a ne regla noi anumite lucruri, în cadrul organizaţiei, pentru a şti dacă respectivul primar sau candidat poate să câştige alegerile, de a vedea care sunt problemele cetăţenilor din localitatea respectivă, de a vedea care sunt soluţiile, pentru că cetăţii, în general, îţi şi indică priorităţile lor. Acolo, chiar ne-a provocat primarul respectiv, şi am vrut să-i arătăm”, a declarat Marius Oprescu.

Liderul social-democraţilor olteni a ţinut să precizeze că primarii partidului stau mai bine decât organizaţia în sondaje, cu „3-4 procente”.

„Să ştiţi că, în general, pe toate oraşele cu primari PSD scorul partidului este între 54% şi 60%, iar toţi primarii au 3-4 procente peste scorul politic al partidului. De-a lungul timpului, aşa a fost de fiecare dată. La localităţi, pe lângă votul politic, oamenii voteză şi omul, gospodarul”, a mai spus Oprescu.

PSD Olt are primari în municipiile Slatina şi Caracal, dar şi în oraşele Balş, Corabia, Piatra-Olt şi Potcoava.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...