Marius Oprescu: Bineînţeles că Oltul îşi doreşte să aibă un europarlamentar pe loc eligibil

Data:

Share post:

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că filiala pe care o conduce vizează susţinerea unei persoane pe un loc eligibil pe lista partidului pentru Parlamentul European.

Marius Oprescu a declarat în cadrul emisiunii „Imperativ” de la Olt TV că urmează negocieri în interiorul formaţiunii politice.

„La nivel de ţară, încă nu s-au început discuţiile pentru lista de europarlamentare. Bineînţeles că Oltul îşi doreşte să aibă un europarlamentar pe loc eligibil. Dar în acelaşi timp, aşa cum ştiţi, şi eu mi-am început cariera politică din postura de candidat la europarlamentare pe un loc neeligibil, lucru care mi-a prins bine, mi-am creat notorietatea necesară, lumea m-a cunoscut încă de la începutul carierei mele politice şi uşor-uşor am crescut în politică. O experienţă ca aceasta nu poate să-ţi prindă rău. În funcţie de ce se va negocia, vom vedea”, a declarat Oprescu.

Totodată, preşedintele PSD a afirmat că, în 2024, filiala Olt îşi propune un targhet peste scorul obţinut la europarlamentarele din 2019.

„Noi ne propunem să avem un scor mai bun decât la europarlamentarele din 2019 pentru că atunci am fost traşi în jos de scorul naţional. Veneam după epoca Dragnea, care dăduse celebra Ordonanţă 13, cu proteste în stradă timp de mai bine de un an. Pe Olt am luat 44 şi ceva la sută. Lucrurile nu mai stau aşa la nivel de centru, conducerea partidului are o anumită conduită foarte bună şi avem un premier care ştie ce are de făcut. Lucrurile se îndreaptă către o anumită direcţie, sunt convins că scorul pe ţară nu ne va trage în jos şi sunt convins că ne va lăsa în pace să ne facem treaba”, a mai declarat Marius Oprescu.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...