Marius Oprescu: Se pare că domnului prefect, atunci când l-au numit, nu i-au făcut și protecția muncii

Data:

Share post:

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a vorbit despre acţiunea de PR desfăşurată de prefectul Mario De Mezzo, vineri după-amiază, la Spitalul Slatina.

Marius Oprescu şi-a exprimat convingerea că De Mezzo a fost mânat doar de interese electorale şi a ignorat legile şi procedurile legale.

„E clar că să te duci la spital, la ora 14.00, vinerea, nu era mânat decât de interese electorale și politicianiste. Nu avea niciun interes să facă lumină într-un caz în care te duci personal, fără organe de control. E clar că a fost o acţiune pompieristică. Se pare că domnului prefect, atunci când l-au numit, nu i-au făcut și protecția muncii cum se spune. Adică să ia la cunoștință că știe că există un Cod Administrativ și că l-a citit și l-a înțeles”, a declarat Marius Oprescu.

„Fără protecția muncii era să-și prindă mâna în strung”

El a adăugat că indiferent de numele prefectului, acesta nu poate acţiona în afara procedurilor din Codul Administrativ.

„Nu știu dacă cu mult sau cu puțin, dar îşi depășește atribuţiile. Procedura e una standard în Codul Administrativ și ea trebuie respectată. Legea nu se interpretează și nu se tocmește, că, vezi doamne, am fost și am tăiat cu pixul și am făcut. Fără protecția muncii era să-și prindă mâna în strung, cum s-ar spune”, a declarat Marius Oprescu.

Prefectul Mario De Mezzo a făcut un scandal-monstru, vineri, atunci când nu a fost lăsat să însoţească echipa DSP care făcea un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Potrivit unor surse, vineri, în momentul în care a descins la Spitalul Slatina, prefectul Mario De Mezzo nu avea niciun document justificativ, aşteptându-se să fie primit doar pe baza persoanei sale. Fiind pus în postura de a i se cere un document, el a încercat să le producă pe loc.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...