Mark Zuckerberg şi Elon Musk se vor lupta în cușcă

Data:

Share post:

Mark Zuckerberg şi Elon Musk au convenit să se lupte într-un meci în cușcă. Doi dintre cei mai bogaţi şi mediatizaţi oameni ai planetei au avut un schimb de mesaje pe Twitter, care au devenit la scurt timp virale.

Musk a postat un mesaj pe platforma sa de socializare Twitter în care a anunțat că este „dispus să se bată în cușcă” cu Zuckerberg.

Zuckerberg, șeful Facebook și al companiei mamă a Instagram, Meta, a postat apoi o captură de ecran a tweet-ului dlui Musk cu mențiunea „trimiteți-mi locația”.

Musk a răspuns apoi la răspunsul lui Zuckerberg cu: „Vegas Octagon”.

Octogonul respectiv este covorul de competiție și zona împrejmuită folosită pentru meciurile din Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Musk, care împlinește 52 de ani la sfârșitul acestei luni, a mai scris pe Twitter: „Am o mișcare grozavă pe care o numesc «The Walrus» (Morsă – N.R.), în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic.”

El a mai scris pe Twitter: „Aproape niciodată nu fac exerciții fizice, cu excepția faptului că îmi iau copiii în brațe și îi arunc în aer.”

Între timp, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat deja în artele marțiale mixte (MMA) și a câștigat recent turnee de jiu-jitsu.

Schimburile de replici au devenit virale, utilizatorii rețelelor de socializare dezbătând cine ar câștiga meciul. Alții au postat meme-uri, inclusiv afișe simulate care anunță lupta.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...