Mark Zuckerberg şi Elon Musk se vor lupta în cușcă

Data:

Share post:

Mark Zuckerberg şi Elon Musk au convenit să se lupte într-un meci în cușcă. Doi dintre cei mai bogaţi şi mediatizaţi oameni ai planetei au avut un schimb de mesaje pe Twitter, care au devenit la scurt timp virale.

Musk a postat un mesaj pe platforma sa de socializare Twitter în care a anunțat că este „dispus să se bată în cușcă” cu Zuckerberg.

Zuckerberg, șeful Facebook și al companiei mamă a Instagram, Meta, a postat apoi o captură de ecran a tweet-ului dlui Musk cu mențiunea „trimiteți-mi locația”.

Musk a răspuns apoi la răspunsul lui Zuckerberg cu: „Vegas Octagon”.

Octogonul respectiv este covorul de competiție și zona împrejmuită folosită pentru meciurile din Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Musk, care împlinește 52 de ani la sfârșitul acestei luni, a mai scris pe Twitter: „Am o mișcare grozavă pe care o numesc «The Walrus» (Morsă – N.R.), în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic.”

El a mai scris pe Twitter: „Aproape niciodată nu fac exerciții fizice, cu excepția faptului că îmi iau copiii în brațe și îi arunc în aer.”

Între timp, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat deja în artele marțiale mixte (MMA) și a câștigat recent turnee de jiu-jitsu.

Schimburile de replici au devenit virale, utilizatorii rețelelor de socializare dezbătând cine ar câștiga meciul. Alții au postat meme-uri, inclusiv afișe simulate care anunță lupta.

Articole similare

„Antrenorul de copii geniali”, prins în flagrant în timp ce ar fi violat un minor

Un tânăr cunoscut ca „antrenorul de copii geniali” a fost prins în flagrant în timp ce ar fi...

Criminalul femeii medic stomatolog, prins (VIDEO)

Principalul suspect în cazul uciderii femeii medic stomatolog din Brăila a fost prins și dus la audieri. Principalul suspect...

Cod galben de instabilitate atmosferică: Vijelii și grindină duminică, urmate de val de căldură intensă

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică pentru duminică, anunțând vijelii și grindină în majoritatea țării,...

Simona Halep nu mai poate. Greșelile pe care le-a făcut, văzute de Ion Țiriac

București. Simona Halep a disputat doar un meci complet la Miami Open, marcându-și revenirea pe teren după suspendarea...