McDonald’s face angajări în mai multe oraşe. Se caută de la lucrători comerciali la manageri, iar salariile ajung la câteva mii de lei

Data:

Share post:

Lanțul de restaurante McDonald’s face angajări în această perioadă în 31 de oraşe din ţară. Sunt puse la bătaie posturi diverse, iar salariile ajung până la 3.500 de lei.

Potrivit reprezentanţilor companiei se caută lucrători comerciali, barista, manager trainee, responsabil ospitalitate şi specialist în resurse umane. Angajările vor fi făcute în oraşele Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, București, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Galați, Iași, Oradea, Otopeni, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Târgu Mureș, Târgoviște, Timișoara, Voluntari, Zalău.

Joburil sunt atât full time, cât și part time.

Ce beneficii se oferă

Pentru postul de lucrător comercial salariul este de până la 3.200 de lei net / lună la norma de 8 ore. Suma este compusă din salariu fix, tichete de masă de 30 lei/zi, sporuri și alte bonusuri. Programul de lucru este în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend. Angajatul va beneficia de 21 de zile de concediu de odihnă, zile libere pentru evenimentele speciale, proces rapid de promovare, 50% reducere la produsele McDonald’s în timpul programului de lucru, dar şi de training gratuit pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipă sau abilități specifice industriei alimentare.

Pentru postul de barista salariul este de până la 3.000 de lei net la norma de 8 ore (sumă compusă din salariu fix, tichete de masa de 30 RON/zi, sporuri și alte bonusuri). De asemenea se oferă un spor de weekend 10% din salariul de bază pentru fiecare oră prestată în aceste zile. Restul beneficiilor sunt precum cele pentru lucrătorii comerciali.

Pentru postul de responsabil de ospitalitate salariul este de până la 3.500 de lei net la normă de 8 ore (sumă compusă din salariu fix, tichete de masă de 30 RON/zi, sporuri și alte bonusuri). Şi pentru această funcţie angajatul va beneficia de 50% reducere la produsele McDonald’s în timpul programului de lucru. De asemenea programul de lucru este flexibil, în ture, normă de lucru întreagă – 8 ore – sau parțială – 4 sau 6 ore. Compania oferă training gratuit pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, de lucru cu oamenii, organizare și planificare sau abilități specifice industriei alimentare, dar şi zile libere pentru evenimentele speciale.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...