McDonald’s face angajări în mai multe oraşe. Se caută de la lucrători comerciali la manageri, iar salariile ajung la câteva mii de lei

Data:

Share post:

Lanțul de restaurante McDonald’s face angajări în această perioadă în 31 de oraşe din ţară. Sunt puse la bătaie posturi diverse, iar salariile ajung până la 3.500 de lei.

Potrivit reprezentanţilor companiei se caută lucrători comerciali, barista, manager trainee, responsabil ospitalitate şi specialist în resurse umane. Angajările vor fi făcute în oraşele Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, București, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Galați, Iași, Oradea, Otopeni, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Târgu Mureș, Târgoviște, Timișoara, Voluntari, Zalău.

Joburil sunt atât full time, cât și part time.

Ce beneficii se oferă

Pentru postul de lucrător comercial salariul este de până la 3.200 de lei net / lună la norma de 8 ore. Suma este compusă din salariu fix, tichete de masă de 30 lei/zi, sporuri și alte bonusuri. Programul de lucru este în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend. Angajatul va beneficia de 21 de zile de concediu de odihnă, zile libere pentru evenimentele speciale, proces rapid de promovare, 50% reducere la produsele McDonald’s în timpul programului de lucru, dar şi de training gratuit pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipă sau abilități specifice industriei alimentare.

Pentru postul de barista salariul este de până la 3.000 de lei net la norma de 8 ore (sumă compusă din salariu fix, tichete de masa de 30 RON/zi, sporuri și alte bonusuri). De asemenea se oferă un spor de weekend 10% din salariul de bază pentru fiecare oră prestată în aceste zile. Restul beneficiilor sunt precum cele pentru lucrătorii comerciali.

Pentru postul de responsabil de ospitalitate salariul este de până la 3.500 de lei net la normă de 8 ore (sumă compusă din salariu fix, tichete de masă de 30 RON/zi, sporuri și alte bonusuri). Şi pentru această funcţie angajatul va beneficia de 50% reducere la produsele McDonald’s în timpul programului de lucru. De asemenea programul de lucru este flexibil, în ture, normă de lucru întreagă – 8 ore – sau parțială – 4 sau 6 ore. Compania oferă training gratuit pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, de lucru cu oamenii, organizare și planificare sau abilități specifice industriei alimentare, dar şi zile libere pentru evenimentele speciale.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...