Microbuz cu 11 pasageri izbit într-un parapet

Data:

Share post:

Un microbuz în care se aflau unsprezece persoane a intrat, miercuri, într-un parapet de protecţie, pe DN 73A, între Râşnov şi Predeal, judeţul Braşov. Patru persoane au fost rănite, potrivit primelor informaţii, dar toţi cei aflaţi în autovehicul vor fi evaluaţi medical. Traficul este restricţionat, desfăşurându-se pe un singur fir.

Acidentul s-a produs pe DN 73 A între localităţile Râşnov şi Predeal, unde microbuz în care se aflau 11 persoane a intrat într-un parapet, a transmis, miercuri, ISU Braşov.
”Din primele informaţii în urma accidentului au rezultat 4 victime, conştiente. La faţa locului s-au deplasat 4 echipaje SMURD, 2 ambulanţe SAJ şi o autospecială de descarcerare. Toate persoanele implicate în accident sunt evaluate de către personalul medical”, a precizat sursa citată.
Potrivit IPJ Braşov, acolo sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic care fac cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.
Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un singur sens de mers, urmând a fi reluat în integralitate după finalizarea activităţilor de cercetare şi îndepărtarea vehiculului avariat de pe carosabil.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...