Microbuz cu români, implicat într-un accident rutier în Italia

Data:

Share post:

Un accident grav s-a produs în cursul nopții de joi spre vineri, pe autostrada A13 din Italia, unde un microbuz cu numere de înmatriculare românești, care tracta o platformă, s-a răsturnat. Șase persoane au suferit răni în urma accidentului, iar o femeie în vârstă de 52 de ani se află în stare gravă.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 03:00 în zona localității San Marino di Bentivoglio, aproape de Bologna, în regiunea Emilia Romagna, conform informațiilor furnizate de Bologna in Diretta.

În microbuz se aflau șase persoane, iar vehiculul tracta o platformă pe care se găsea un autoturism. Acestea se deplasau pe autostradă în direcția sud.

Din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar atât microbuzul, cât și platforma s-au răsturnat la marginea șoselei.

Bilanțul accidentului cuprinde șase persoane rănite. O femeie în vârstă de 52 de ani a fost transportată la Spitalul Maggiore din Bologna în stare gravă și este internată în secția de terapie intensivă. Alte două persoane, de 41 și 73 de ani, au suferit leziuni mai puțin grave, în timp ce doi bărbați de 39 și 33 de ani și o femeie de 20 de ani au suferit traume minore.

La locul accidentului s-au prezentat pompierii, poliția rutieră și echipaje medicale de urgență de la 118. Tronsonul de autostradă a fost închis aproximativ o oră pentru intervenția autorităților și investigațiile ulterioare.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...