Microbuz cu români, implicat într-un accident rutier în Italia

Data:

Share post:

Un accident grav s-a produs în cursul nopții de joi spre vineri, pe autostrada A13 din Italia, unde un microbuz cu numere de înmatriculare românești, care tracta o platformă, s-a răsturnat. Șase persoane au suferit răni în urma accidentului, iar o femeie în vârstă de 52 de ani se află în stare gravă.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 03:00 în zona localității San Marino di Bentivoglio, aproape de Bologna, în regiunea Emilia Romagna, conform informațiilor furnizate de Bologna in Diretta.

În microbuz se aflau șase persoane, iar vehiculul tracta o platformă pe care se găsea un autoturism. Acestea se deplasau pe autostradă în direcția sud.

Din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar atât microbuzul, cât și platforma s-au răsturnat la marginea șoselei.

Bilanțul accidentului cuprinde șase persoane rănite. O femeie în vârstă de 52 de ani a fost transportată la Spitalul Maggiore din Bologna în stare gravă și este internată în secția de terapie intensivă. Alte două persoane, de 41 și 73 de ani, au suferit leziuni mai puțin grave, în timp ce doi bărbați de 39 și 33 de ani și o femeie de 20 de ani au suferit traume minore.

La locul accidentului s-au prezentat pompierii, poliția rutieră și echipaje medicale de urgență de la 118. Tronsonul de autostradă a fost închis aproximativ o oră pentru intervenția autorităților și investigațiile ulterioare.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...