Mihaela Liliana Bănică a fost dată dispărută. Poliţiştii fac apel la ce care ar putea să aibă informaţii despre ea

Data:

Share post:

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 35 ani, din comuna Gostavățu, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Este vorba despre Mihaela Liliana Bănică, a cărei dispariţie a fost semnalată poliţiştilor de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 45 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten, lung și drept, iar ca semne particulare avea o cicatrice la brațul drept.

La momentul plecării, femeia purta blugi de culoare albastră, bluză în dungi alb-albastre, vestă de culoare gri camuflaj, iar în picioare purta adidași de culoare albă.

„Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...