Mii de oameni blocaţi în cozi kilometrice de maşini pe drumurile de la munte şi mare

Data:

Share post:

Mii de români sunt blocaţi în trafic, marţi după-amiază. Mai mulţi kilometri din şoselele ţării seamănă mai degrabă cu parcări uriaşe decât cu drumuri, maşinile mii de autoturisme fiind blocate în trafic, bară la bară.

Pe DN 1 Ploieşti-Braşov s-au format cozi kilometrice de maşini pe sensul de urcare spre Braşov, cât şi între staţiunile Predeal-Buşteni, în direcţia către Ploieşti, informează marţi Centrul Infotrafic din IGPR.

Cozi kilometrice de maşini sunt formate şi pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pe DN 7C Transfăgărăşan. Sunt observate coloane pe aproximativ 5 kilometri pe ambele sensuri. Aglomeraţie în trafic şi coloane de autovehicule sunt formate şi pe DN 39 Constanţa – Vama Veche, iar valorile de trafic pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală sunt ridicate.

Astfel, conform sursei citate, valorile de trafic marţi după-amiază erau următoarele:

1. DN 1 Ploieşti – Braşov: coloane de autovehicule între Nistoreşti – Comarnic şi Buşteni, pe sensul de urcare spre Braşov, precum şi între staţiunile Predeal – Buşteni, în direcţia către Ploieşti.

2. DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu: coloană de autovehicule între Brezoi – Călimăneşti, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

3. DN 7C Transfăgărăşan: coloană de aproximativ 5 kilometri în zona Cabanei Bâlea Lac, pe ambele sensuri de mers.

4. DN 39 Constanţa – Vama Veche: coloane de autovehicule între Agigea – Eforie Nord, pe sensul către Vama Veche, precum şi între Tuzla – Eforie Nord, în direcţia către Constanţa.

5. A1 Bucureşti – Piteşti: trafic normal.

6. A2 Bucureşti – Constanţa: valori de trafic ridicate pe sensul de mers către capitală, cu o medie de 50 autovehicule/minut.

7. A3 Bucureşti – Ploieşti: trafic normal.

8. A4 Ovidiu – Agigea: valori de trafic în creştere pe sensul de mers dinspre litoral.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...