Milionarul Călin Donca, reţinut de procurorii DNA. Urmează să fie prezentat instanţei

Data:

Share post:

Cunoscutul om de afaceri Călin Donca, celebru pentru reușitele sale în lumea afacerilor, a fost reținut timp de 24 de ore de către Direcția Națională Anticorupție (DNA) Brașov. El este suspectat de mai multe infracțiuni, printre care și participarea la un grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Afaceristul Călin Donca va fi prezentat astăzi în fața judecătorilor cu propunere de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Familia Donca a cunoscut prosperitatea în urma afacerilor pe care le administrează, atât în domeniul energetic cât și în agricultură. Călin și soția sa Orianda au participat și la emisiunea culinară Chefi la Cuțite unde și-au prezentat povestea de viață.

Astfel, soția omului de afaceri a făcut public faptul că administrează o fermă unde cultivă șofran. Deși, este un condiment extrem de scump, afacerile cu panourile voltaice a propulsat familia Donca în rândul milionarilor din țara noastră.

Cei doi au împreună cinci copii. Deși, acum au parte de un confort deosebit în casa spectaculoasă cu șapte camere, Călin a mărturisit că inițial a locuit într-o garsonieră modestă de 20 de metri pătrați.

Averea familiei Donca este de ordinul milioanelor de euro, iar cuplul se afișează cu o colecție de mașini impresionantă. De la Ferrari sau Lamborghini până la Rolls-Royce, doar valoarea parcului auto se ridică la peste 2 milioane de euro.

„Când lumea mergea la ștrand, eu am ales să clădesc în anumite săli de seminarii din țara noastră o echipă cu care, în 2007, am câștigat o frumoasă, sumă la doar 23 de ani, de 80 de mii de euro”, a mărturisit Călin Donca, pentru Antena 3.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...