Mircea Bravo primește 50.000 de euro pentru a realiza un video în care să laude investițiile cu bani UE făcute de o primărie

Data:

Share post:

Vloggerul Mircea Bravo va primi de la Primăria Alba Iulia 250.000 de lei pentru a realiza un video în care să prezinte cum au fost implementate diverse proiecte în municipiu, proiecte cu finanțare europeană.

Mai exact cunoscutul vlogger va primi aproape 50.000 de euro pentru a promova în video proiectele implementate în Alba Iulia cu bani de la UE.

Scenariul video-ului va fi realizat de Mircea Bravo alături de Primăria Alba Iulia.

Banii vin tot de la Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală.

Mai exact este vorba despre un proiect (GROW „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“), acronim GROW, prin care se dorește promovarea investițiilor realizate din fonduri UE, din Alba Iulia.

Bugetul total pentru proiect, adică grantul câștigat de primărie este de 237.968 euro.

Proiectul anunțat ca ”un nou succes pentru Municipiul Alba Iulia”

La momentul câștigării proiectului, acesta era anunțat ca ”un nou succes pentru Municipiul Alba Iulia”. În realitate este vorba despre un proiect prin care se vrea promovarea investițiilor prin fonduri europene realizate în oraș.

Din banii din proiect, o bună parte merg către salariile celor din echipa de implementare, altă parte de bani către vlogger și o parte din bani în implementarea proiectului.

La mai bine de nouă luni de la câștigarea proiectului, primăria Alba Iulia a anunțat cu ce vlogger va colabora, după ce au finalizat serviciile de achiziție.

A fost vorba despre o achiziție directă, nu una realizată prin platforma de achiziții publice.

continuarea, în Alba 24

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...