Moment incendiar la un meci de MMA. Două luptătoare s-au sărutat la cântarul oficial (VIDEO)

Data:

Share post:

Două luptătoare de MMA care au concurat în promoția „Clash of the stars” au fost protagonistele unui moment incendiar.  Karina Pedro și Denisa Ryndova s-au sărutat la cântarul oficial.

Cele două au fost protagoniste într-un meci de MMA pe echipe. Așa cum se întâmplă la mai toate galele din sporturile de contact, imediat după ce are loc cântarul oficial, sportivii sunt puși față în față și timp de câteva secunde li se permite să se intimedeze reciproc. Karina Pedro și Denisa Ryndova au ales, însă, o altă metodă de a-i șoca pe cei prezenți în sală. Astfel, Denisa Ryndova s-a apropiat rapid de adversara sa și, în loc să o împingă, a preferat să o sărute pe buze. Și mai surprinzător a fost faptul că intenția Denisei nu a deranjat-o pe Karina Pedro, care a acceptat pupicul, a zâmbit și apoi i-a răspuns oponentei tot cu un sărut, de data aceasta pe obraz.

Clipul cu întreg momentul a fost încărcat pe rețelele de socializare de ambele sportive.

Meci câştigat de Karina Pedro şi coechipiera sa

Meciul dintre cele două luptătoare a fost unul pe echipe. Astfel, Karina Pedro a luptat alături de Inked Dory, în timp ce coechipiera Denisei Ryndova a fost Kristal Shine. La capătul duelului din MMA, învingătoare a ieșit echipa dintre Karina Pedro și Inked Dory.

„Am emoții foarte puternice. Victoria reprezintă o satisfacție foarte mare pentru mine. Am dat totul în pregătiri și în meci. Iar o persoană care nu s-a luptat niciodată în ring contra adversarei pe care am avut-o, nu știe nu și își poate imagina cât de dificil este. Un moment foarte puternic! Ne-am lăsat inimile acolo! Mulțumesc”, a scris Karin Pedro, pe Instagram, după câștigarea luptei, potrivit prosport.ro.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...