Monstru cu chip de om. Bărbat acuzat de procurori că a violat sau agresat sexual mai multe fetiţe, inclusiv de 6 sau 8 ani

Data:

Share post:

Un bărbat deste acuzat de procurori că a violat sau agresat sexual mai multe fetiţe, inclusiv de 6 sau 8 ani. Faptele se întind pe durata a mai mulţi ani, potrivit datelor prezentate într-un comunicat transmis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit procurorilor, bărbatul ar fi violat sau agresat sexual mai mulţi copii timp de şase ani. Unul dintre actele sexuale ar fi fost comis alături de soţia sa. Iniţial, conform procurorilor, în data de 10 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa a fost victima unui abuz de natură sexuală, comis în urmă cu aproximativ 5 ani, fiind dispusă, în 19 mai, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului pentru comiterea infracţiunii de viol.

„S-a reţinut astfel că, în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate (…) de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C. a întreţinut cu aceasta acte de natură sexuală şi un raport sexual”, se arată în comunicat. În 20 mai, procurorul a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de luare, faţă de inculpat, a măsurii preventive a arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă.

Ulterior, la cererea procurorului, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus prelungirea măsurii preventive, cu câte 30 de zile, în prezent inculpatul fiind cercetat în stare de arest preventiv. În urma extinderii cercetărilor, din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada ianuarie 2019 – martie 2023, profitând de imposibilitatea altei persoanei vătămate de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul a întreţinut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală (ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală) şi un număr de 17 raporturi sexuale (ce intră în componenţa infracţiunii de viol).

A violat sau agresat sexual fetiţe timp de şase ani

Potrivit procurorilor, în perioada ianuarie 2016 – martie 2022, inculpatul a comis mai multe acte de natură sexuală şi a întreţinut un act sexual oral în prezenţa a două minore, care în acele momente nu aveau împlinită vârsta de 14 ani, unul dintre „actele mai sus-menţionate a fost comis împreună cu soţia sa, suspecta H.A.V., faptele întrunind elementele constitutive ale infracţiunii de coruperea sexuală a minorilor”. „În cursul anului 2022, în ciuda opoziţiei formulate de către persoana vătămată (…), inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală; în perioada 2020 – februarie anul 2023, în ciuda opoziţiei formulate de către persoana vătămată (…)., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală”, se mai susţine în comunicat.

Având în vedere cele anterior descrise, printr-o ordonanţă dată joi, procurorul a dispus extinderea acţiunii penale pentru comiterea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor, fiecare dintre acestea având în componenţă mai multe acte materiale.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...