Mugur Mihăescu vrea să preia conducerea Capitalei: Din partea cărei formațiuni politice va participa la alegerile pentru Primăria Bucureștiului

Data:

Share post:

Mugur Mihăescu renunță la rolurile Garcea și Leana de la „Vacanța Mare” ca să candideze pentru funcția de primar al Capitalei. Acesta a dezvăluit primele detalii despre planurile în lumea politică.

Mugur Mihăescu va candida pentru preluarea conducerii Capitalei

Mai multe surse apropiate partidului condus de George Simion susțin că Mugur Mihăescu va candida la Primăria Capitalei din partea formațiunii politice AUR, potrivit puterea.ro.

„Este preferatul lui Victor Ponta și al lui George Simion. Au avut mai multe întâlniri și așa au decis, ca Garcea (Mugur Mihăescu, n.red) să candideze la Primăria Capitalei”, au declarat sursele formațiunii politice.

Despre Mugur s-a spus că „Deja se crede primar. Și-a cam luat aere în cap…”.

Pentru a clarifica situația, Mugur Mihăescu a fost contactat pentru a da primele declarații legate de acest subiect.

„Sunt doar zvonuri. Eu nici nu mă întâlnesc cu Ponta și cu Simion la un loc. Cu Victor (Ponta n.red) mă văd la golf, iar cu George (Simion n.red.), la noi la partid. Normal că voi candida, dar unde anume, nu știu acum. Dacă tot aplicăm principiul meritocrației, încerc să mă gândesc de zece ori unde aș putea să performez”, a declarat Mugur Mihăescu, potrivit sursei citate.

Mugur a spus că un primar nu poate să facă nimic, dacă nu este sprijinit de Consiliul local.

„La Primărie, dacă nu ai și Consiliul local, poți să fii tu buricul Pământului, că nu poți să faci absolut nimic (…) Ca să fii primarul Capitalei….trebuie cântărită foarte bine treaba”, a completat Mihăescu.

Mugur Mihăescu, în AUR de la finalul anului 2022

Mihăescu aparține formațiunii politice AUR de la finalul anului 2022. El a postat pe Facebook o urare muzicală cu ocazia Zilei Naționale, intitulată „Vreau AUR pentru România”.

„În ceea ce privește AUR și platforma de merit crede-mă că oamenii de valoare vin către noi. Nu-i mediatizează nimeni, pentru că nu au interes. (…) Dacă tu personal nu crezi în proiectul AUR vino să ne cunoști, să vorbim, să discutăm ideile și soluțiile pe care le propunem și dacă vrei să ajuți și să te implici te aștept cu drag, atât pe tine cât și pe cei care tu crezi că merită să vină”, i-a răspuns Mugur Mihăescu unui fan dezamăgit de asocierea cu AUR.

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...